vrijstraat 11A - Eindhoven

Winter Garden Eindhoven opent deuren voor schaatsliefhebbers met nieuwe ijsbaan

Eindhoven, 27-11-2023 – Winter Garden Eindhoven heeft geluisterd naar de wensen van schaatsliefhebbers en komt met groot nieuws: vanaf donderdag kunnen bezoekers genieten van een gloednieuwe schaatservaring op echt ijs!

Voorheen bood Winter Garden Eindhoven een synthetische schaatsbaan aan, maar na zorgvuldig luisteren naar feedback van bezoekers is besloten om de schaatsbeleving te verbeteren. De oorspronkelijke baan wordt momenteel omgebouwd naar een echte ijsbaan, waardoor bezoekers een nog authentiekere en plezierigere schaatservaring zullen beleven.

Luisteren naar onze bezoekers

De beslissing om over te stappen op echt ijs komt voort uit de waardevolle feedback van degenen die de schaatsbaan eerder hebben bezocht. Winter Garden Eindhoven hecht waarde aan de ervaring van haar bezoekers en heeft actief geluisterd naar suggesties en opmerkingen. Door deze betrokkenheid is de overstap naar een echte ijsbaan gemaakt, wat een positieve verandering belooft voor zowel doorgewinterde schaatsers als beginners.

Een authentieke schaatsbeleving

Met de invoering van de nieuwe ijsbaan zet Winter Garden Eindhoven een stap in de richting van een meer authentieke schaatsbeleving. Bezoekers kunnen nu genieten van de natuurlijke sensatie van glijden over echt ijs, waardoor de charme van winterse schaatspret volledig tot zijn recht komt.

Wat kun je verwachten?

De opening van de nieuwe ijsbaan op donderdag belooft een grote stap vooruit te worden. Winter Garden Eindhoven nodigt schaatsliefhebbers uit om de vernieuwde schaatsbaan te komen ervaren en te genieten van de opgewekte sfeer. Of je nu een ervaren schaatser bent of net begint, de ijsbaan biedt plezier voor alle leeftijden en niveaus.

Kom langs bij Winter Garden Eindhoven en ervaar de magie van schaatsen op echt ijs. De deuren van de vernieuwde ijsbaan openen op donderdag, en het belooft een seizoen vol vreugde en vertier te worden voor alle bezoekers.